Gotická katedrála s vlkodlaky v Legendary: The Box
zdroj: tisková zpráva

Gotická katedrála s vlkodlaky v Legendary: The Box

19. 7. 2007 12:12 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Ve dvou nových videích uvidíte gotickou katedrálu, obrovské dravce a vlkodlaky, co lezou po stěnách a skáčí z výšky.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Dvě videa z hraní Legendary: The Box na E3 odhalují další podrobnosti k této nové FPS, v níž do našeho světa skrz Pandořinu skříňku proniknou bájné zrůdy. Werewolf Rampage video ukazuje přestřelku v gotické katedrále a střet s vlkodlaky, kteří se zařadí mezi vaše nejobávanější protivníky. Hráč nejprve couvá před zvířetem, ohánějícím se tlapami, až se do vlkodlaka pustí na pomoc přiběhnuvší voják a nestvůru rozstřílí na kusy. Hrdina si následně doplní zdraví díky schopnosti sát z mrtvých nepřátel životní energii (viz starší článek).

zdroj: Archiv


Akce se přesune o patro výš, kde lze vidět Molotovovy koktejly v akci. Jeden z vojáků překročí most a přiblíží se k průhlednému teleportu, načež mu z výšky skočí za záda vlkodlak, lehce vojína popadne do pazoury a mrští s ním dolů. Za doprovodu tvrdé rockové muziky proběhne další vpád vlkodlaků, kteří hbitě lezou po stěnách, skáčou z ochozů, stropů, oken apod. První video pak vrcholí náletem obrovského gryphona s gigantickým zobákem, kterým klofne do můstku a pokusí se hráče sežrat. Ale ouvej: kamenná spojnice dvou lodí katedrály pod tíhou ptáka klesne a dravec nakonec most strhne s sebou dolů.

Druhá ukázka z hraní, nazvaná Demon Invasion, začíná průchodem katakomb, kde hráčovi spolubojovníci nabírají síly: tlachají spolu, zkoumají mapu a nabíjejí pušky. Následně se skupinka sebere a vtrhne do rozlehlého interiéru, kde se okamžitě ocitne pod palbou z několika směrů a rázem i terčem dalších vlkodlaků. Z následujícího souboje vyplývá, že tyhle potvory lze nakonec složit i obyčejnou zbraní a teprve poté, co nestvůra leží na zemi, jí do hlavy vpálit ránu z brokovnice a definitivně ji poslat zpět na onen svět. Legendary: The Box vyjde pro PC, PS3 a X360 v březnu.

zdroj: Archiv


zdroj: GameTrailers

levis

Nejnovější články