Assassin's Creed III: klávesnice a myš ano, ale...
zdroj: tisková zpráva

Assassin's Creed III: klávesnice a myš ano, ale...

28. 3. 2012 18:30 | Preview | autor: levis |

Ovládání PC verze Assassin's Creed III nebude nijak zvlášť upravené pro ovládání na klávesnici a myši. Podle šéfa vývoje hry Alexe Hutchinsona by možná bylo nejrozumnější, kdyby hráči rovnou investovali do konzolového ovladače. "Milujeme PC, ale podle nás nemá smysl zvlášť investovat do interfacu hry, postaveného pro klávesnici a myš," řekl Hutchinson.

"Myslíme si, že kdo chce hrát Assassin's Creed na PC, ovladač si najde." Což může znít nafoukaně, na druhou stranu je nutno připomenout, že žádný z PC portů v sérii nebyl klávesnici a myši zrovna šitý na míru. Neznamená to samozřejmě, že na klávesnici a myši ACIII hrát nepůjde - jen že se na ně nebudou brát zvláštní ohledy a zážitek ze hry asi nebude zcela ideální.

Nemá smysl se rozčilovat dopředu, když neznáme celkovou podobu hry, tvrdí redaktor serveru Rock Paper Shotgun. Sám za sebe říká, že pokud hra vyjde v takové podobě, že v menu nepůjde používat myš, rozlítí ho to k nepříčetnosti. Ale UbiSoft má právo optimalizovat hru na ovladače, i když si ne třeba každý může dovolit přikoupit ke svému PC xboxový ovladač.

Nesouhlasíte? Nebojte, už je tu petice.

Nejnovější články