LEVEL vychází i v elektronické verzi!
zdroj: tisková zpráva

LEVEL vychází i v elektronické verzi!

17. 11. 2013 17:15 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce |

Už od pátku je na stáncích po celé České (na Slovensku od pondělí) republice nový LEVEL 236 s Edwardem Kenwayem na obálce a plnou hrou Trine 2: Complete Story zdarma. O tom už jste asi slyšeli. Pokud ne, přečtěte si tento článek. O čem jste ale dost možná ještě neslyšeli, je elektronická verze Levelu. Začala vycházet minulý měsíc společně s číslem 235, a protože jde podle našeho názoru o zprávu, která si zaslouží speciální pozornost (jde o první e-časopis o hrách v ČR), trochu se o ní rozpovídáme.

Proč se o elektronický LEVEL zajímat? Důvodů je hned několik. Někoho možná zaujme o 20 korun nižší cena než u papírové verze. LEVEL v elektronické podobě pořídíte už za 79 korun. Jiní čtenáři možná uslyší na to, že součástí e-Levelu je i plná hra. Oproti čtenářům papírové verze Levelu tedy čtenáři elektronické verze o nic obsahového nepřicházejí a dostanou plnou hodnotu magazínu. Krom toho papíru, samozřejmě. Pro někoho je to holt důležité, což naprosto chápeme ;)

Dobrým argumentem pro koupi elektronické verze je také fakt, že prostřednictvím aplikací Publero nebo Floowie si časopis můžete přečíst na webu nebo na zařízeních s iOS či Androidem. Stačí k tomu mít jen JEDEN účet, a tím pádem i JEDEN zakoupený časopis. No a konečně je tady i elektronické předplatné, které boduje opět hlavně cenou – vyjde vás na 880 korun na rok, což je za 12 časopisů s 12 plnými hrami zajímavý obchod, nemyslíte?

Pokud si nyní pro sebe říkáte „to je sice pěkný, ale pořád nevím,“ máme pro vás ještě jednu zajímavou novinku. Až do odvolání bude kód na elektronickou verzi Levelu součástí každého papírového vydání. E-verzi tedy dostanete ke každému papírovému Levelu úplně zadarmo, což je krok, který, pokud se nepleteme, neučinil dosud žádný z českých časopisů. Ale když už si děláme časopis na vlastní pěst, proč bychom to nezkusili? :)

Podrobné informace o elektronické variantě magazínu LEVEL najdete na této speciální podstránce Level.cz. Sami jsme velmi zvědaví na to, jak u vás e-verze Levelu, o kterou si už pár měsíců trpělivě píšete v diskusích, uspěje. Pro nás jde o zatím neprozkoumanou cestu. Doufáme, že nás po ní nenecháte jít samotné.

Nejnovější články