Transformers: Devastation zaujme především vizuální stylizací
zdroj: tisková zpráva

Transformers: Devastation zaujme především vizuální stylizací

18. 6. 2015 14:50 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Komiksovou, japonskými anime 90. let a pastelovými barvami hýřící grafikou se prezentuje nejnovější přírůstek do auto-devastační série Transformers. Transformers: Devastation zamíří na Xbox 360, PlayStation 3, Xbox One, PS4 a na PC ještě během tohoto podzimu. Podívat se můžeme na kratičkou ukázku, která spíše než samotný gameplay a herní náplň ukazuje schopnosti enginu a grafický směr, jakým se autoři hodlají ubírat.

Nečekaně vymazlené grafické pozlátko však nečekejte – grafika je podřízená hratelnosti a ta se motá především okolo aut a, jak již napovídá samotný název hry, okolo devastace. Hlavní roli Optima si zopakuje Peter Cullen (a dále návrat mimo jiné hlásí i Frank Welker a Dan Gilvezan) a těšit se je třeba především na singleplayer – multiplayer se dle zatím dostupných informací do hry zřejmě nevejde.

Řádit půjde ve dvou základních módech – buďto v tradiční roli auta, nebo samozřejmě v roli robota. Vymýšlet pak půjde i zajímavé kombinace, kdy se lze například po dálnici v autě rozjet, bleskově přeměnit v robota a s maximální silou pak nepříteli uštědřit řádně rozjetý kopanec. Ten bude moci uštědřit například někdo Bumblebee, Soundwave, Grimlock, Sideswipe, Megatron, Wheeljack či Devastator, neboť tito vyvolení zatím patří mezi potvrzené postavy.

zdroj: Archiv

Nejnovější články