Střílečka Snipers je hlavně o multiplayeru
zdroj: tisková zpráva

Střílečka Snipers je hlavně o multiplayeru

17. 1. 2012 18:10 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Kempeři všech zemí, spojte se! Ne, dělám si legraci, nicméně jakmile uvidíte trailer na nově ohlášenou multiplayerovou akci Snipers pro PC, PS3 a X360, asi vám dojde, že cílové publikum nebude mezi hardcore milovníky realistické akce, ale spíše mezi těmi, kteří rádi běhají po akčnějších hrách se sniperkou a kosí protivníky. Detaily o hře si přečtěte uvnitř článku.

zdroj: Archiv

Píše se rok 2014 a kdesi ve východní Evropě se utká v městském prostředí dvanáct elitních sniperů. Utkat se budete moci v pěti různých módech. Jako nástroje zabíjení zde najdete šest futuristických pušek, dvě poboční zbraně (obě asi pistole) a dvacet různých kusů vybavení, které vám pomůže přežít... třeba tolik oblíbené claymore miny, termovizi nebo i neviditelnost a hologram. Celkem zde pak bude deset map.

Jak je vidět z traileru, bude to ryze budgetová záležitost, za níž stojí francouzští Hydravision (dva díly slušné teenage hororové akce Obscure). Nečekejte žádné jemné nuance, kdy pět minut sledujete horizont a po úspěšném zásahu rychle měníte pozici. Tady zjevně rychle pobíháte, quick scope je na denním pořádku, a aby nebyly problémy s licencí, zbraně budou futuristické. Na druhou stranu, pro ty, kteří rádi v CoD běhají se sniperkou a mají rádi tento druh hraní a přitom nechtějí zbytečně investovat, tohle může být solidní kus v případném poměru cena/výkon. Mimochodem, poměrně překvapující je i implementace ovládání pomocí PS Move.

 

Nejnovější články