Modifikace Deus Ex: Revision změní grafiku i level design legendární hry
zdroj: tisková zpráva

Modifikace Deus Ex: Revision změní grafiku i level design legendární hry

13. 10. 2015 17:30 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

V rámci letošního výročí 15 let od vydání Deus Ex jsme se třeba dočkali zajímavého videa, ve kterém svoji hru zpětně hodnotili její tvůrci včetně Warrena Spectora. Vedle toho ale v průběhu dneška vyjde i jedna zásadní modifikace, která první Deus Ex změní nejenom po stránce audiovizuální. Ambiciózní projekt má na svědomí týmu Caustic Creative a na Steamu vyjde dokonce i s posvěcením Square Enix.

Nejedná se tedy o oficiální HD remake, což ale ničemu nevadí – jak upozorňuje trailer, tak se autorům podařilo vytvořit mod, který má rozhodně potenciál přinutit hráče, aby po letech Deus Ex  nainstalovali a hráli. Deus Ex: Revision kromě kompletně vylepšené grafické stránky přináší zbrusu nový soundtrack, ale též upravený level design jednotlivých zón a přidané detaily - objekty v rámci lokací, které by měly mít vliv na hratelnost.

Deus Ex: Revision vyjde v průběhu dneška zdarma na Steamu (hlídejte si homepage), kde pak budou první dva díly několik dní k mání s 80% slevou. Jejich hraním si můžete hezky zkrátit čekání na Deus Ex: Mankind Divided, který vyjde 23. února na PC, Xbox One a PlayStation 4.

zdroj: Archiv

Nejnovější články