Microsoft spouští předplatné Xbox Game Pass, které vám dá přístup k více než stovce her
zdroj: tisková zpráva

Microsoft spouští předplatné Xbox Game Pass, které vám dá přístup k více než stovce her

24. 5. 2017 16:31 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Microsoft spustil velmi zajímavou službu Xbox Game Pass, která vám za pravidelný měsíční poplatek 149 korun dá přístup ke knihovně her pro Xbox One, včetně her se zpětnou kompatibilitou z Xboxu 360. Oficiálně bude Xbox Game Pass spuštěná 1. července, nicméně majitelé zlatého účtu si ji mohou zkusit už dnes. 

Celkem bude při startu hry k dispozici víc než sto titulů. Momentálně jejich kompletní seznam zatím nemáme, ale podle oficiálních stránek sem patří třeba Halo 5: Guardians, Mad Max, NBA 2K16, LEGO Batman, Gears of War Ultimate Edition nebo PayDay 2. Hry se nebudou steamovat, ale vždy se komplet stáhnou na váš disk, stejně jako u titulů se zpětnou kompatibilitou.

Rozhodně jde o zajímavou nabídku, protože 149 korun měsíčně není moc a to i v případě, že byste je zaplatili třeba jen na jeden měsíc, během kterého stihnete dohrát třeba jen jednu hru, kvůli níž byste si Game Pass pořizovali. Nicméně, pokud nemusíte hry nutně hrát v době jejich vydání, tahle služba může představovat velmi výhodný způsob, jak se levně dostat ke spoustě titulů, na které jste si třeba nenašli čas, či peníze. Samozřejmě platí, že ve chvíli, kdy vám předplatné vyprší, se znepřístupní i hry, které jste si přes něj stáhnuli.

Nejnovější články