Humble Bundle nabízí naditý adventní kalendář s hrami
zdroj: tisková zpráva

Humble Bundle nabízí naditý adventní kalendář s hrami

10. 12. 2018 17:45 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Nač vylupovat každý den čokoládu z okýnka, které vždycky zdánlivě chybí, když si můžete přidat novou hru na Steam? Král výhodných balíčků Humble Bundle si i letos připravil adventní kalendář s desítkami her a jejich doplňků. A veškerý výdělek jde jen a pouze na charitu.

Já vím, že už je na adventní kalendář trochu pozdě, ale pravdou je, že na adventní kalendář není nikdy pozdě! Vlastně je to skvělý pocit, když můžete v jeden den rozbalit (a sníst) víc dobrot najednou. V případě her také nejste ochuzeni o předešlé dny. Naopak jste zahlceni.

Humble Bundle Yogcast Jungle Jam 2018 (uf) k dnešnímu dni obsahuje tři desítky produktů a slibuje představení dalších každý den až do 25. prosince. Už nyní vás láká na kousky jako Tower 57, Chivalry: Medieval Warfare, Convoy, Kabounce nebo třeba Warhammer: End Times – Vermintide.

Součástí akce jsou i skiny, momentálně dinosaur do Jurassic World Evolution a loď pro Elite Dangerous. Pokud se rozhodnete obdarovat bližního svého nebo i sebe, dejte si pozor na některé omezené nabídky. Třeba taková CardLife už je kvůli nedostatku klíčů fuč. V případě Guilty Gear už zbývá méně než 10 tisíc.

Může se to zdát jako velké číslo, ale kalendář ještě není ani v půlce a už si ho pořídilo 68 tisíc zákazníků. Vzhledem k pevně dané ceně 30 eur a faktu, že všechny vybrané peníze jdou na charitu, bylo mezi potřebné v době psaní článku rozdáno už víc než 50 milionů korun. Takže obdarováním sebe obdarujete i ostatní.

Nejnovější články