El Presidente vás svolává do bety Tropico 6
zdroj: tisková zpráva

El Presidente vás svolává do bety Tropico 6

7. 3. 2019 11:16 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Občané! Na otestování despotické vlády v banánové republice máte pouhé dva dny, takže pokud se na Tropico 6 chcete vrhnout ještě před vydáním, neotálejte ani minutu. Pakliže si ovšem hru předobjednáte, budete si moct užívat uzavřené bety až do samotného vydání, a to se vyplatí, vážení přátelé. Pokud vás vedení totalitního režimu láká, samozřejmě.

Jde o šestý díl téměř osmnáctileté série, takže nečekejte žádné velké revoluce (pokud tedy nebudete vládnout příliš měkce, pak se na ni ze strany svých obyvatel raději připravte).

Největší avizovanou změnou je v Tropico 6 systém velkých souostroví oproti předchozím samostatným ostrovům, základní stavební kameny hratelnosti ale zůstávají stejné, ať je vaše půda rozdrobená, nebo ne.

zdroj: Archiv

Oproti starším dílům si také budete muset víc hlídat, jestli vaši občané bydlí dostatečně blízko svému pracovišti, jelikož na tom závisí jejich produktivita. Mechanická kola ekonomiky se musí točit, to snad všichni víme.

A pokud to všichni nevíme, probíhající otevřená beta obsahuje celý tutorial, který vám to případně vysvětlí, včetně novinek v oblasti infrastruktury a logistiky. Tropico 6 sice tvoří jiné studio než předchozí díly, duch série je ale natolik silný, že to prakticky nepoznáte.

V betě si můžete vyzkoušet budování impéria na 11 sandboxových mapách ve všech érách s výjimkou té moderní, která je jen v tutorialu, dále je tu 6 příběhových misí a multiplayer až pro čtyři hráče. Otevřená část betatestu probíhá do zítřka, stahovat ale musíte jen asi 6 GB, což by mělo jít stihnout i se státem regulovaným internetem.

Pokud chcete pokračovat ve zkoušení až do 29. března, kdy Tropico 6 po několika odkladech vychází, budete si ho muset na Steamu předobjednat. Což by na druhé straně na základě bety nemuselo být tak neinformované rozhodnutí. Kdo by se nechtěl stát diktátorem v pohodlí vlastního domova?

Nejnovější články