El Presidente si žádá vaši účast v betě Tropico 6. Ale zadarmo to nebude
zdroj: tisková zpráva

El Presidente si žádá vaši účast v betě Tropico 6. Ale zadarmo to nebude

1. 10. 2018 12:23 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Tropico 6 nám sice odložili až na leden příštího roku, ale nedočkaví zájemci mohou rozjet vlastní diktátorskou vládu mnohem dřív. Vlastně už klidně teď díky uzavřené betě. Ať už bylo důvodem k odkladu cokoliv, zjevně je potřeba prohnat to větším počtem betatesterů, kteří jsou zároveň ochotni zaplatit nemalou cenu. Do bety se totiž dostanete až po provedení předobjednávky.

Nespěchejte hned na Steam, protože ten vám v ničem nepomůže. Pro plnou hru musíte na oficiální stránky vydavatelství Kalypso Media, kde najdete Tropico 6 za 45 eur díky 10% slevě, přičemž dalších 15 % dolů získáte tehdy, pokud jde o váš první nákup a založíte si Kalypso účet. Po koupi dostanete okamžitý přístup do uzavřené bety, která z logiky věci nenabízí plnohodnotný zážitek, ale obsahu je víc než dost.

Kompletní výuka vás protáhne všemi historickými obdobími. Začnete v době kolonizace a přes světové války a tu studenou se dostanete až do současnosti. Jakmile si pořádně osvojíte diktátorské manýry, otestujete své nově nabyté dovednosti na dvou sandboxových mapách.

zdroj: Archiv

Zároveň si vyzkoušíte nový systém souostroví v celé své kráse a zakusíte dvě mise, ve kterých přičichnete k výzvám, kterým novopečení diktátoři nevyhnutelně čelí. Ani tentokrát hře nechybí její ikonický vtip, který krásně demonstruje hraná pozvánka výše. Plná verze Tropico 6 vyjde na počítačích 25. ledna, zatímco konzole si počkají do léta.

Nejnovější články