Banánové republiky se v Tropico 6 ujmete až v lednu
zdroj: tisková zpráva

Banánové republiky se v Tropico 6 ujmete až v lednu

17. 8. 2018 11:29 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Přestože vývojáři z Limbic Entertainment plní pětiletý plán na 120 %, Tropico 6 se dočkalo odkladu a letos už vyjít nestihne. Jako drobná náplast snad poslouží nově vydaný trailer, který vám představí zákulisí řízení nejmenované banánové republiky. Coby El Presidente si třeba postavíte tu nejhonosnější haciendu, kde pak můžete mučit nevinné občany.

Klasický diktátorský simulátor o sobě dal vědět naposledy loni v červnu, kdy oznámil neurčité datum vydání v podobě letošního roku. To se nyní posouvá, i když nijak dramaticky – leden 2019 tu máme za chvilku.

Nový trailer představuje především možnosti při výstavbě vašeho totalitního městečka a zdá se, že se tvůrci trochu inspirovali u Cities: Skylines, minimálně co se týká volnosti. Cesty a mosty totiž můžete prakticky libovolně ohýbat, což se bude hodit, protože tentokrát nebudete prezidentovat jednomu ostrovu, ale rovnou celému souostroví.

zdroj: Archiv

Jednotlivé budovy si budete moct bohatě přizpůsobit svému vkusu, postavit si na tropickém ostrově klidně repliku Braniborské brány, a o netradiční dopravu se postarají nejen soukromá letiště, ale i lanovky. Coby diktátor můžete navíc zabít nebo uvěznit libovolné občany, kdykoliv se vám zamane, i když to už je v sérii vlastně tradice.

Tropico 6 je první hrou v sérii, která běží na Unreal enginu, a nedivila bych se, kdyby právě to bylo jednou z příčin odkladu. V lednu příštího roku vyjde pro Windows, Mac a Linux, konzoloví hráči si na verze pro Xbox One a PlayStation 4 počkají do léta. Během podzimu navíc na Steamu proběhne uzavřená beta pro zvané.

Nejnovější články