Tropico 6 připomíná svoji rozmáchlost novým trailerem
zdroj: tisková zpráva

Tropico 6 připomíná svoji rozmáchlost novým trailerem

15. 3. 2018 16:59 | Video | autor: Adam Homola |

Šesté Tropico vývojářům hezky roste pod rukama, a zatímco se budou moct účastníci konference GDC (tedy i Petr Poláček & Martin Bach) podívat už příští týden na novou verzi hry, my se můžeme podívat na nový trailer. Ten je přímo ze hry a připomíná, že Tropico 6 bude jiné.

Především bude větší, snad i hezčí, a hlavně rozmáchlejší i co do možností. Namísto jednoho malého ostrůvku se budete starat rovnou o celé souostroví, což s sebou nese jak nové možnosti, tak nové výzvy. V případě více ostrovů vám přijdou vhod novinky ve formě tunelů a mostů a vůbec bude potřeba infrastrukturu pořádně rozplánovat.

Tropico 6 nabídne také divy světa, které v kůži El Prezidente pochopitelně nebudete stavět, prostě si je ukradnete. Na dvorku za skromným palácem, který si budete moct mimochodem všelijak upravovat, vám tak může stát Socha svobody, nebo třeba Eiffelovka.

zdroj: Archiv

Vývojáři také připomínají přepracovaný systém výzkumu soustředící se na politické aspekty diktátorství a v neposlední řadě také kooperativní i kompetitivní multiplayer pro až čtyři hráče.

Tropico 6 se dočkáme ještě letos, a to na PC, Mac, PlayStation 4 a Xbox One. Kdy přesně ale hra vyjde zatím nevíme.

Nejnovější články