Další Humble Bundle potěší milovníky stealth strategií i RPG ze staré školy
zdroj: tisková zpráva

Další Humble Bundle potěší milovníky stealth strategií i RPG ze staré školy

5. 9. 2018 16:42 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Nechci slevu zadarmo, ale zlevněné povedené herní tituly mi dělají radost docela často. Steamové knihovničky mají oproti běžným úložným prostorům tu výhodu, že se do nich vejde neomezené množství her, takže nemusíte řešit, kam své úlovky vlastně dáte. Tím pádem se nebojte zářijového Humble Bundlu s tematikou Unity, který je pořádně nabušený. Schovává se v něm třeba Shadow Tactics: Blades of Shogun za skvělou cenu, a navíc ještě podpoříte správnou věc.

Unity coby herní engine pod sebe sdružuje pěknou řádku žánrů a tvůrců, takže si na své přijde široké hráčské publikum, ale také začínající herní vývojáři. Za minimální příspěvek jednoho dolaru dostanete třeba povedenou hororovou adventuru Oxenfree, kterou nicméně před nedávnem rozdávali zdarma.

Krom toho se v nabídce za dolar skrývá ještě okouzlující indie adventura AER Memories of Old, balíček assetů pro tvorbu FPS her Ultimate FPS, nástroj pro vytváření inventářů Inventory Pro a software na vývojové diagramy FlowCanvas.

Více než průměrný příspěvek, který v době psaní článku představoval asi 11,5 dolaru, je už odměnou zajímavější z hlediska hráčského i vývojářského. Za přibližně 250 korun totiž dostanete Director’s Cut skvělého Wasteland 2, výjimečně dojemnou adventuru Last Day of June a plošinovku The Final Station. Pro tvůrce v Unity je připravený balíček efektů Realistic Effects Pack 4, hudební knihovna Ultimate Game Music Collection a skriptovací nástroj GameFlow.

To nejlepší z her se ale samozřejmě skrývá na nejvyšší úrovni za 15 dolarů. Za ty obdržíte loňskou stealth strategii Shadow Tactics a oldschool RPG Torment: Tides of Numenera. Herní vývojáře zase potěší software pro procedurální generování prostředí Gaia, kurz herního vývoje v hodnotě 600 dolarů, balík hotových fantasy potvor Heroic Fantasy Creatures, nástroj pro tvorbu MMORPG a obří zvuková knihovna Universal Sound FX.

Své peníze můžete jako obvykle spravedlivě rozdělit mezi vývojáře z Unity Technologies, server Humble a charitativní organizace Girls Who Code a charity: water. Extrémně natřískaný Unity Humble Bundle můžete pořizovat do 18. září.

Nejnovější články