Awesomenauts: stroj času do doby sobotních animáků
zdroj: tisková zpráva

Awesomenauts: stroj času do doby sobotních animáků

12. 6. 2011 18:45 | Novinky | autor: Marek Král |

Přihlaste se, kdo za mlada hltal animáky jako Galaxy Rangers, Hromkočky, M.A.S.K. nebo Želvy Nindža? A když ne česky, tak aspoň na Sat.1 či Cartoon Network? Kdyby už nic jiného, tak osmdesátková patina v podobě seriálových otvíráků – trvajících okolo minuty – byla obrazově neuvěřitelně nadupaná a ten zvuk a ta hudba… ta hudba! I proto někteří z nás nahlížíme na současné animáky s nechutí; chybí jim ta chytlavost a ručně kreslená dravost a promyšlená hudební jednoduchost, díky které si takové Želvy Nindža nebo Transformátory rádi pobrukujeme ještě dnes.

Vývojáři z Ronimo Games to cítili stejně jako „my“, a tak si řekli: „Osmdesátky jsou už nenávratně v čudu, ale nám to neva‘, protože animáky z osmdesátek vykopem‘, opucujem‘ je do videoherní podoby klasik jako Metal Slug či Turrican, a přes Multiplayer Online Battle Arenu (MOBA) umožníme hráčům se vzájemně mydlit v multiplayerových mapách.“ Awesomenauts (Výbornauti) byli během E3 ohlášeni pro Xbox Live Arcade a Playstation Network; zda-li někdy dojde na PC verzi, to je ve hvězdách, respektive bychom se to měli dovědět nyní po E3, na kterou se studio vypravilo jak s Výbornauty, tak s výborně stylovým trailerem (po rozkliku), jaký jsme tu dlouho neměli.

zdroj: Archiv

Bedlivě proto sledujme Facebook, Twitter a oficiální stránky hry. A kdo se ještě neseznámil s předchozím titulem Ronimo Games, ten si může jít studovat Swords & Soldiers.  A že byste si ještě rádi připomněli, co tenkrát frčelo? Není problém: GoBots, Žraloci, Saber Rider nebo G-Force; mě stejně ale nostalgicky nejvíc pronásledují Silverhawks.

Nejnovější články