Zaostřeno na MMORPG Guild Wars
zdroj: tisková zpráva

Zaostřeno na MMORPG Guild Wars

6. 2. 2005 12:12 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Masivně multiplayerová akční fantasy RPG s názvem Guild Wars má, jak se zdá, už dávno před svým vypuštěním skutečně silnou fanouškovskou základnu.

Že by se na tom podílela skutečnost, že po jejím zakoupení už nebudete muset platit žádné poplatky za hraní? Dost možná, ale určitě to nebude jediný důvod. Právě v těchto dnech probíhá betatestování, které tvůrci z ArenaNet pojali poněkud netradičním způsobem. Zúčastnit se může v podstatě každý, přičemž navíc nejde o klasické dlouhotrvající testování, ale pouze víkendové "nárazovky". Podrobnosti o tom, kdy se budou konat další "testovací víkendy" a jaký byl průběh těch předchozích, můžete sledovat na oficiálních stránkách hry.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Kromě toho, na hru, která nebude od hráčů vyžadovat měsíční poplatky, vypadá Guild Wars hodně dobře, což můžete posoudit v naší galerii, kde jsou k vidění další nové ukázky, anebo v tomto traileru. Jak už jsme naznačili výše, jde o titul z žánru fantasy a podle toho také vypadá výběr typů postaviček. Herním světem (ten je mimochodem velmi rozmanitý) můžete brouzdat v jakékoliv perspektivě vás napadne - first-person, third-person i izometrické (ala Diablo). Mise, do kterých se budete pouštět, si můžete volit, a když se vám je ve spolupráci s dalšími hráči podaří dokončit, odemknou se vám další. Budou zde jinak i bitky s velkými monstry, bossy. Prostě, Guild Wars prý má co nabídnout jak hardcore, tak i těm běžným hráčům a potvrzují to zdroje ze všech stran.

korgull

Nejnovější články