Xpand Rally CZ, Blitzkrieg II a Blitzkrieg datadisk
zdroj: tisková zpráva

Xpand Rally CZ, Blitzkrieg II a Blitzkrieg datadisk

12. 5. 2004 23:23 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Z US Action k nám dnes doputovala tisková zpráva oznamující, že se tato ostravská společnost stala distributorem nadějných závodů Xpand Rally.

Hra běží na technologii Chrome Engine 2004, která hráčům umožní vychutnat si rozsáhlý, údajně i extrémně detailně propracovaný a překrásný terén, a to bez jakýchkoliv omezení. Tvůrci z polského Techlandu se snaží dosáhnout maximálního realismu a to nejen co do nejrůznějších efektů, včetně počasí, ale také co do ovládání a řízení vozidel, které bude ovlivněno typem, nastavením či poškozením vozu, povrchem tratě a počasím. Xpand Rally u nás vyjde 23. září, kdy za 559 Kč dostanete z GameShopu 1 CD s lokalizovaným manuálem, krabicí, instalací, menu a in-game texty v češtině. Kliknutím na link "Xpand Rally galerie" níže si můžete prohlédnout 8 čerstvých obrázků.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Xpand Rally galerie  ||  Blitzkrieg II galerie  ||  Blitzkrieg: Burning Horizon galerie

K příležitosti právě probíhajícího veletrhu v Los Angeles vypustil i německý vydavatel CDV velké balíky obrázků ze svých titulů, ale jak se ukázalo, těch opravdu nových kousků, které jsme ještě neměli možnost vidět, bylo jen mizivé procento. Nepříliš oblíbenou hrou editorů na principu pexesa (tzn. ověřování každého screenshotu z E3 press-kitu, jestli už není z dřívějška v naší galerii :) jsme tedy, jako ostatně vždy, pro vaše pohodlí vyselektovali jen ty skutečně dosud nepublikované screenshoty. Konkrétně se jedná o pětici ukázek z válečné 3D real-time strategie Blitzkrieg II od Nival Interactive, která je naplánována na 1. polovinu roku 2005 a více se o ní dozvíte z rozhovoru. O něco dříve, konkrétně v září letošního roku, se setkáme s jejím předchůdcem v podobě oficiálního datadisku Burning Horizon pro první díl Blitzkriegu. Z něj si můžete prohlédnout celkem 15 aktuálních obrázků z variabilních prostředí misí, i když pouze ve 2D.
zdroj: PR, BHMotorSports

jd

Nejnovější články