Upravená mapa Aztec v Counter-Strike 1.6
zdroj: tisková zpráva

Upravená mapa Aztec v Counter-Strike 1.6

25. 8. 2002 19:51 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Po delším čase informačního ticha o stále ještě masově hraném Counter-Strike přinášíme jeho příznivcům informaci o úpravách jedné z nejoblíbenějších map – de_aztec.

Ve verzi 1.6, která by měla teoreticky vyjít společně se singleplayerovým Condition Zero, se Aztec objeví ve značně pozměněné podobě. Zmizí blesky, které tu a tam prořízly oblohu, což se u některých hráčů projevovalo lagem. Budou použity nové textury a celkově bude struktura mapy upravena k vyššímu FPS a tím i lepší hratelnosti. Zmizí tenké škvíry mezi kamennými kvádry a stěnou, kterými se dalo šmírovat i střílet (zejména mezera u vstupu na most na straně T byla tímto pověstná).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Podobně jako nedávno v Trainu bude v některých lokacích pozměněno osvětlení a odstranit by se měl i bug, kdy jste se mohli zabít zaseknutím mezi stěnu a kamenný kvádr stojící u ní. U pokládek se objeví klasické označení A nebo B a za zmínku stojí i kompletní předělávka mostu, který nyní bude tvořen dřevěnými příčnými prkny oddělenými mezerami dost velkými na to, aby šlo skrz ně sledovat dění nad i pod mostem. Jedná se tedy vesměs o změny dílčí, které nijak celkovou osvědčenou geometrii mapy nemají měnit.
zdroj: CS-Nation

mickey

Nejnovější články