Unreal Tournament 2003 screenshoty & Flash
zdroj: tisková zpráva

Unreal Tournament 2003 screenshoty & Flash

26. 8. 2002 11:11 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Během víkendu se na internetu objevilo osmnáct nových screenshotů z Unreal Tournamentu 2003, které údajně obdržel neznámý server Gade202.net přímo od jednoho zaměstnance Epicu.

Přestože je většina z nich příliš tmavá, přidali jsme je pro komfortnější prohlížení i do naší galerie, která nyní čítá už 112 kousků z této očekávané střílečky. Všimněte si zejména obrázku č.16, kde je vidět dle mého názoru nový grafický efekt, který tak trochu připomíná triky z filmu Mumie se vrací :)

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Slíbené demo UT 2003 je stále v nedohlednu a po předchozí vlně kritiky už viceprezident Epicu Mark Rein raději nevypouští žádné nové informace o jeho stavu ani datum pro plnou verzi hry. Tu skandinávská pobočka Infogrames ohlásila ve svém release-listu na konec září, ale nakonec se to opět ukázalo být jako mylné info a platí tedy obligátní "when it's done". Alespoň se můžete podívat na povedený Flash filmeček na toto téma, který se minulý týden objevil na PlanetUnreal a jeho tvůrci si tam dělají legraci z neustálého oddalování dema o dva týdny (thx to Sowanso z ProGamers za tip :)
zdroj: Gade202

jd

Nejnovější články