Typická česká vesnice z Hidden & Dangerous 2
zdroj: tisková zpráva

Typická česká vesnice z Hidden & Dangerous 2

16. 10. 2003 21:21 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Válečnou taktickou akci Hidden & Dangerous 2 vám poslední dobou ukazujeme na Tiscali Games velice často a ani dnes neunikly naší pozornosti nové obrázky, které mimochodem pocházejí z poslední kampaně odehrávající se v Čechách.

Prohlédnout si je můžete jako vždy v naší galerii (čerstvých je prvních sedm). Všechno podstatné jsme už o hře napsali, a tak vám nezbude než čekat na naše skutečné první dojmy z hraní a následující recenzi.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Podle dosavadních ohlasů bude Hidden & Dangerous 2 patrně velice úspěšnou hrou. Nový 3D taktický mod nabízí neobvyklou volnost pohybu a jeho osekaný počet tlačítek zase zaručuje jednodušší ovládání. Ostatně, právě záběr na širší hráčskou skupinu je podle Luke Vernona z Gatheringu jednou z ambicí hry. Oblíbenost by měla zaručit také velká rozmanitost nabízených více než 20ti misí a vysoká umělá inteligence vlastních členů jednotky i nepřátel. Vydavatel také nedávno uveřejnil systémové požadavky pro hru. Minimem se stane procesor 1 GHz, 128 MB RAM a 32MB grafická karta. Doporučenou sestavu tvoří CPU 2GHz, 512 MB RAM a 128MB grafická karta.

Update 23:45 by jd - ochutnávku ze ZOOMu v nadcházejícím čísle časopisu SCORE uveřejnili na jejich webu společně s třemi novými obrázky.
zdroj: Worthplaying

Nejnovější články