Šestý datadisk The Sims: Superstar
zdroj: tisková zpráva

Šestý datadisk The Sims: Superstar

13. 2. 2003 14:14 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Nejprodávanější herní série všech dob - The Sims - bude opět rozšířena, a to o v pořadí už o šestý (!) datadisk s názvem The Sims: Superstar.

Electronic Arts dokonce oznámili, že jej chystají vydat již letos v květnu. Nejspíš už podle jeho titulu tušíte, kam tento přídavek tentokrát míří. Se svým Simákem se nyní budete moci pustit po vrtkavých schodech ke slávě a vyzkoušet si, jaké to je být např. rockovou hvězdou, filmovou hvězdou nebo i supermodelkou. Čeká vás prostě úplně jiný životní styl, kvůli kterému je vytvářen zcela nový model hraní, sociální interakce a také nový herní cíl (např. cena Simmy :)

V podstatě jde o další krok v životě našich Simáků, kteří mohou v současné sobě nejen bydlet a vydělávat penízky, ale také navazovat známosti, užívat si plnými doušky společenského života, anebo chovat domácí mazlíčky. Nyní se naplní také jejich sny ohledně síně slávy. Úplně poprvé tak hráč také získá možnost následovat svého svěřence do práce a stát se svědkem jeho snahy dobýt svět. Začátky nejsou nikdy jednoduché a každá začínající hvězda by měla mít svého agenta. I vy jej můžete získat a pak se brány "Studio Town" otevřou i vám. Tam se budou nacházet televizní ateliéry, nahrávací studia, prostě, vše, co se okolo tohoto byznysu točí. Samozřejmě budete mít možnost si veškeré zdejší vybavení přizpůsobit vlastním představám.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Zvětšit zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

K dispozici budou i nové postavy, které pomohou vašemu Simákovi v jeho hvězdné kariéře. Seznámíte se s báječným módním návrhářem, producentem, maniakálním filmovým režisérem, apod. Pochopitelně okolo vás budou v případě potřeby běhat také masérka, kuchař nebo velice schopný poskok. Na druhou stranu se nevyhnete zuřivým reportérům, paparazziům, houfům obdivovatelů, mezi kterými se mohou vyskytnou i obzvlášť nepříjemní fanouškové. Prostě to vše je součástí života každého slavného člověka.

Těšit se můžete rovněž na řadu nových objektů, jako např. simulátor seskoků s padákem, satelit, novou kolekci uměleckých děl a nábytku, apod. Simák vyžadující nyní více pozornosti a rozmazlování bude moci celé dny trávit také v nových lázních, chybět nebudou bahenní kůry, sauna a dokonce ani kyslíkový bar. Víc než kdy jindy také oceníte služby domácího personálu, který si budete moci dovolit najmout. Mimochodem - podle dnešních spekulací na C&VG to vypadá, že The Sims Online nevyjdou v Evropě dříve než koncem letošního roku, na čemž se zřejmě podepsal i menší úspěch za oceánem, než se předpokládalo (info).
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články