Sedmý datadisk The Sims: Makin Magic
zdroj: tisková zpráva

Sedmý datadisk The Sims: Makin Magic

9. 7. 2003 22:22 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Co v Simsích ještě nebylo? No hádejte...

The Sims: Makin' Magic zdroj: tisková zpráva Kouzla, čáry, magie. Tam, kam už nesahá bujná fantasie hráčů veleoblíbeného projektu s nekonečným počtem datadisků, tam vývojáři nemusí ani na štaflích. Další, již sedmý datadisk v pořadí, vyjde někdy v říjnu a bude se jmenovat The Sims: Makin Magic. Takže poté, co se Simáci naučili naplňovat základní životní potřeby, chodit do práce a vydělávat si tak na živobytí, později se více věnovat i společenskému a rodinnému životu, koníčkům a namířili si to dokonce na žebříčky hitparád, stříbrné plátno a titulní stránky prestižních časopisů, hodlají své praktiky nejen v oblasti "šoubyznyzu" ještě více rozšířit a vrhnout se také tak trochu na tajemno, mystiku a kouzla.

V Makin Magic se vám otevřou brány další zajímavé oblasti - Magic Town, kam budete transportováni pomocí magického portálu. Právě tam můžete nejen pozorovat mistry magie při práci, ale dokonce se sami pokusit o nějaké to záhadno, popř. se pustit s nějakým jiným kouzelníkem do duelu o mince, které jsou potřeba na získání ingrediencí pro kouzla. Jenže, když už je někdo tím čarodějem, jeho síla není omezena pouze na nějaké Magic Town. I doma budete moci začarovat neživé předměty a učinit z nich své posluhovače, kteří vám pak pomohou z chodem domácnosti - plameňáka třeba proměníte v sexy hostesku a zahradního trpaslíka v zahradníka. Také ale bude ve vaší moci zkoušet hypnotizovat své takzvané přátele nebo i proměnit souseda v žábu. Vyzkoušíte si i klasické triky jako tahání králíků z klobouku, levitaci a nebude chybět ani představení s vyvoláním ducha. Ke svým vystoupením budete moci využít i asistenty.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Kouzla budete moci použít jak k dobrým, tak zvráceným účelům. Pochopitelně ale, že žádný ze Simáků nebude takovými schopnostmi oplývat okamžitě. Aby jeho magie fungovala, bude třeba, aby splnil určité podmínky. Navíc kouzla se neberou jen tak sama od sebe. Nejdřív je nutné odhalit recept v rodinné knize kouzel a pak také pečlivě namíchat určité přísady. Ve hře se objeví i řada NPC, se kterými budete moci komunikovat a zjišťovat od nich návodu na složitější a mocnější čáry, ovšem ne zadarmo, bude třeba pro ně vykonat nějakou službičku nebo vyřešit nějaká puzzle.

Pomůcky a potřeby bude možné dostat v obchodech se specializovaným zbožím. Je evidentní, že tento datadisk s sebou přinese množství různých nových předmětů a objektů. Domu si budete moci pořídit např. kouzelné hrací skříňky, magické krystaly, kouzelnickou hůlku, dračí hnízdo, ze kterého se vylíhne drak domácí, apod. Při takové náročné zábavě i Simák vyhladoví a tak se bude moci naládovat popcornem z nového stroje na jeho výrobu, cukrovou vatou, a aby toho nebylo málo, budete si moci dokonce sami péct chléb, koláče či dorty. Nebudou chybět nové druhy nábytku, dekory na zdi, podlahy, a řada dalších věcí, které vám fanouškům jistě přinesou ještě hodně radosti. Obrázky jsou k vidění zatím pouze dva.

zdroj: TTG

korgull

Nejnovější články