Port Royale 2, Black & White 2, Stalingrad
zdroj: tisková zpráva

Port Royale 2, Black & White 2, Stalingrad

30. 4. 2004 17:17 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Hra s názvem Port Royale 2 by měla už za několik týdnů navázat na svou stejnojmennou předchůdkyni z dílen vývojářského studia Ascaron, které můžete znát také jako tvůrce oblíbeného titulu Patrician.

Port Royale 2 je námořně-obchodní strategií zasazenou do oblasti Karibiku 17. století. Ascaron se v jejím případě rozhodli pro použití moderních 3D technologií. Jak se jim daří můžete vidět v naší galerii, kam přibyly další nové ukázky. Zvládáte-li navíc němčinu, můžete si vyzkoušet i hratelné demo (219 MB).

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Port Royale 2 galerie  ||  Black & White 2 galerie  ||  Stalingrad galerie

Letos na podzim vás čeká nová dávka božství ve hře Black & White 2 od Lionhead Studios. Ta se má od předchozího dílu odlišovat mj. i ve vylepšené grafice. Modely kreatur, které opět budete trénovat a krmit coby své božské mazlíčky a prostředky pro ovládání těch pozemských červů, budou tvořeny více polygony. Budete prý také moci zaznamenat více emocí a animací. Celkově má být herní svět lepší a větší. Snad něco z toho zachytíte i na nových screenshotech.

Naše galerie vám dnes může nabídnout ještě balík nových ukázek z real-time strategie Stalingrad od ruských vývojářů DTF Games. Na některých z nich můžete vidět těžké tanky KV-1 zajaté Němci, bombardér He-111 poskytující podporu pro pozemní síly Wehrmachtu, sovětská vojska v útoku a rumunské síly Wehrmachtu bojující na okraji Stalingradu. Zajímá-li vás tento titul blíže, navštivte jeho oficiální stránky, kde najdete rovněž sadu nových wallpaperů.
zdroj: homepageTVGhomepage

korgull

Nejnovější články