Oznámení datadisku The Sims 2: University
zdroj: tisková zpráva

Oznámení datadisku The Sims 2: University

21. 11. 2004 21:21 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Pro příznivce série The Sims a zejména pak titulu The Sims 2 (naše recenze) máme nyní již společností Electronic Arts oficiálně potvrzenou zprávu (thx TheSims2.cz) ohledně jeho prvního chystaného datadisku.

Jak jsme již jednou předeslali v našich krátkých zprávách, jmenovat se bude The Sims 2: University. Jeho vydání je naplánováno na březen příštího roku a těšit se prý můžete především na to, že budete smět sledovat, jak se vaši malí Simáci postupně přemění v mladé dospělé (nové životní stádium). K tomu budete mít k dispozici ještě úplně nové univerzitní městečko (s tělocvičnami, bazény, kavárnami, atd.), kde budou vaši hrdinové prožívat všechny ty strasti i radosti nevázaného studentského života, tedy včetně zkoušek i mejdanů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

V The Sims 2: University vás prostě čeká mnoho nového. Celé to nové životní stádium s sebou totiž nese řadu nových obav a tužeb, ale také možností, jakým směrem se dále v životě ubrat (4 nové profesní větve). Bude to etapa spojená hlavně s pobýváním na koleji, interakcí s vrstevníky, s odevzdáváním se do náručí různých holčičích či klučičích spolků a to je prý jen začátek. Simáci budou mít na výběr z jedenácti hlavních studijních předmětů. Tato volba se pak odrazí na zdokonalování některých schopností. Budete rovněž moci vydělávat peníze, když vezmete práci na částečný úvazek, případně se pustíte do trochu riskantnějšího podniku, jakým je padělání peněz.

Mimochodem, majitele původní hry The Sims 2 bude jistě zajímat chystaný patch, který by měl být velmi brzy ke stažení z TheSims2.com. Zahrnovat by měl opravu různých nedostatků jak v oblasti systému, tak hlavně v oblasti hratelnosti. Výčet změn a oprav najdete zde.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články