Onimusha 3: Demon Siege také na PC
zdroj: tisková zpráva

Onimusha 3: Demon Siege také na PC

14. 9. 2005 17:17 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Akční série Onimusha, jež někteří přirovnávají k Devil May Cry, byla dosud známá jen majitelům konzolí PlayStation 2, kteří se před více než rokem rozplývali nad třetím dílem s podtitulem Demon Siege.

V herních magazínech tehdy dostával osmičkové známky a byl oceňován za polygonovou 3D grafiku, úžasné renderované filmečky, zničitelné prostředí, souboje s démony či samuraji za použití široké škály pohybů, logické hádanky, propracované ovládání a samozřejmě také za hratelnost. Ta vybočuje ze zaběhlých kolejí tzv. dual-hero systémem, čili střídavým hraním za dvě různé postavy - za Samanosuke v lokacích Paříže roku 2004 a coby Francouz Jacques Blanc (ztvárnil ho herec Jean Reno) ve feudálním Japonsku léta páně 1582 - přičemž styl jejich boje se vzájmně liší dosti zásadním způsobem.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Capcom se nyní rozhodl převést Onimusha 3: Demon Siege na platformu PC a to samozřejmě ve vylepšené grafice, kterou předvádí půltucet prvních screenshotů v galerii. Jinou novinkou se stane to, že v jednu chvíli se na obrazovce bude moci objevit více nepřátel současně než tomu bylo na PS2, kde se hra v takových situacích občas zadrhávala. Jako termín vydání se uvádí Vánoce 2005, tudíž půjde o takovou předzvěst rodícího se čtvrtého dílu pro konzole, který má být méně lineární.
zdroj: Jeux-France

jd

Nejnovější články