One Must Fall: Battlegrounds - boj v arénách
zdroj: tisková zpráva

One Must Fall: Battlegrounds - boj v arénách

13. 10. 2002 12:47 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

One Must Fall: Battlegrounds je dlouho odkládaná 3D bojová hra od Diversions Entertainment.

Když jsme se o tomto díle zmiňovali v novinkách naposledy, ještě tvůrci neměli žádnou smlouvu s vydavatelskou společností a jejich odhadovaným datem vydání byly letošní Vánoce. Nyní je všemu jinak. Diversions našli svého vydavatele, kterým se stala společnost Trisynergy Inc., vydání hry bylo posunuto na první kvartál příštího roku a oficiální stránky OMF: Battlegrounds zaznamenaly dosti výrazných změn. Vedle informací o hře na nich můžete najít např. i nějaká videa, muziku ad. Screenshoty si však máte možnost prohlédnout také v naší galerii.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

One Must Fall: Battlegrounds bude svým způsobem hrou o gladiátorských zápasech budoucnosti. Jenže, místo malých bitevních arén, kde proti sobě budou stát dva pološílení rváči, se v OMF: Battlegrounds bude současně pohybovat až šestnáct hráčů na rozsáhlých mapách. Hra vám nabízí velikou volnost. Bojovat můžete s kýmkoliv, za použití čehokoliv, co cestou najdete. Určitou roli sehraje v taktice i samotný terén. Co je ale nejdůležitější. V OMF: Battlegrounds se každý hráč stane pilotem monstrózního robota. Svého zástupce si můžete vybrat asi z padesáti různých pilotů, z nichž každý bude oplývat jinými schopnostmi stanovenými čtyřmi základními vlastnostmi - síla, odolnost, hbitost a soustředěnost. Robotů bude na výběr osm: Jaguar, Force, Pyros, Mantis, Chronos, Katana, Warlord a Gargoyle. Své bojové umění pak můžete praktikovat v celkem dvanácti arénách - Blade Pit, Canyon, City, Desert, Fire Pit, Iceberg, "Pharaoh's Fire", Power Plant, Space Station, Volcano, a ještě 2 zatím neoznámené.

V současnosti mají tvůrci rozpracovánu verzi pro PC. Plánují však portnutí svého titulu také na Xbox. Někdy v budoucnu by se pak ještě mohly objevit verze pro další platformy. Na začátku roku 2003 by mělo začít rovněž betatestování hry, do kterého se zájemci mohou zapsat na oficiálních stránkách.
zdroj: homepage

korg

Nejnovější články