Obrázky a český web Hidden & Dangerous 2
zdroj: tisková zpráva

Obrázky a český web Hidden & Dangerous 2

20. 10. 2003 18:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Česká verze Hidden & Dangerous 2 by se měla na trhu objevit na přelomu října a listopadu, ale už nyní si v naší galerii můžete prohlédnout sedm dalších obrázků, které vyšly souběžně s prvními dojmy na několika světových serverech jako GameSpotu, GameSpy nebo na neoficiální fansite.

Screenshoty vám tentokrát předvedou záběry z pevnosti na moři okupované Němci; z rozbombardovaného města plného nepřátelských sniperů a z mise, částečně se odehrávající pod vodou a v potápěčské výstroji. Dále se mrknete, v jakém stylu se ponese selekce postav, zbraní a vybavení před každou misí a jak může vypadat práce v taktickém modu (nastavování waypointů).

Hidden & Dangerous 2 nabídne 7 kampaní (23 misí), zasazených do různých prostředí od evropských zemí, přes barmskou džungli až po horké severoafrické poště. Všechny si budete moci projít buď klasicky s čtyřčlennou jednotkou SAS nebo v modech Lone Wolf či Carnage. V prvně zmiňovaném hrajete kampaň pouze s jedním charakterem, úkolem v Carnage je zase mimo jiné i zabít všechny zbývající nepřátele na mapě. Hra běží na překopaném LS3D engine z Mafie, ze kterého vychází i fyzika ovladatelných vozidel (džípy, nákladní vozidla, tanky atd.).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Co dělá hru unikátní, je nově pojatý 3D taktický mod. Při přepnutí do něj můžete nejen nastavovat polohu a trasy svým vojákům, ale díky jeho kameře jste schopni též prozkoumat terén prakticky na celé mapě a odkrýt jednotlivé nepřátele. Vše se navíc může odehrávat buď v real-time a nebo se čas po dobu vašeho počínání zastaví. Díky tomu taktický režim využijí i lidé, kteří budou preferovat hrát H&D2 spíše jako akci s hlasovými povely pro zbylé členy týmu, jejichž umělou inteligenci si navíc zatím všude pochvalují.

Pokud jde o zbraně (cca 40 kousků různých národních produkcí), můžete si jejich kompletní seznam i specifikace prohlédnout v sekci Velitelství na nedávno spuštěné oficiální homepage v češtině:
    Každá zbraň byla vytvořena podle reálného modelu a její používání a výskyt v jednotlivých válečných oblastech ve hře odpovídají realitě. Kadence a dostřel jednotlivých zbraní v Hidden & Dangerous 2 byly rovněž vytvořeny podle reálných modelů.
Na české verzi stránek najdete i další informace o hře a jejím pozadí, doporučujeme projít třeba FAQ z oddílu Brífink. Naše první dojmy z hraní finální verze Hidden & Dangerous 2 můžete očekávat již koncem tohoto týdne.

ka

Nejnovější články