O čem bude Republic: The Revolution?
zdroj: tisková zpráva

O čem bude Republic: The Revolution?

12. 8. 2003 12:12 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Jak jsme vás o víkendu informovali, hospodářsko-politická strategie, či lépe simulace, Republic: The Revolution je hotova.

Délkou svého vývoje se řadí k nejdéle tvořeným titulům vůbec, a tak nás zajímá, jak moc se bude výsledek lišit od informací, které jsme psali třeba loni, předloni a nebo ještě dříve. Hra je zasazena do prostředí fiktivní republiky Novistrana, bývalého člena Sovětského svazu, a nedá se zrovna říci, že by šlo o zemi politicky stabilní. Začínáte jako mladý Rus a první, co musíte udělat, je zvolit si ideologii, v jejímž jménu se budete prezentovat - v zásadě můžete být tvrdým kapitalistou, zapáleným revolucionářem nebo liberálním demokratem. Ať už si vyberete cokoliv, úkol je jasný - postupně získávat na svou stranu co nejvíce příznivců i média a pomocí více či méně legálních prostředků se dostat až na vrchol mocenského žebříku, čili se stát v nějaké podobě "vládcem" Novistrany.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Pochopitelně postup je zcela na vás a na vaší taktice, můžete zkoušet špinavé triky a nebo se pokusit získat moc zcela legální cestou. Abyste na všechno nebyli sami, dostanete hned od začátku dva nohsledy, časem se jejich řady začnou rozrůstat. Situaci v Republic: The Revolution můžete mapovat ze dvou pohledů. První "satelitní" nabízí zhruba to samé co většina real-time strategií - svůj svět máte pěkně jako na dlani a tak jej také ovládáte. Díky druhému pohledu se můžete přenést přímo do ulic měst Novistrany a zoomovat tak detailně, že vidíte tamním obyvatelům pomalu až do oken. Ostatně, mrkněte se sami na několik nových ukázek, přidaných do naší galerie. Pokud vás grafika hry uchvátila, zvuky a hudební doprovod vás údajně přímo odrovnají. Novistrana zktátka žije vlastním životem a trochu snad připomíná i St. Petersburg. O povaze Republic: The Revolution však už dostatečně vypoví též netradiční homepage na Novistrana.com.
zdroj: Actiontrip

kate

Nejnovější články