Need for Speed: Underground screenshoty
zdroj: tisková zpráva

Need for Speed: Underground screenshoty

13. 6. 2003 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Dva dny po E3 traileru byl australskou pobočkou Electronic Arts uvolněn tucet nových screenshotů ze sedmého pokračování nejslavnější závodní série Need for Speed s podtitulem Underground.

Narozdíl od dřívějších ukázek z E3 se tentokrát jedná o skvělé obrázky ve vysokém rozlišení, které předvádí jízdu rychlých aut po jedné trati zasazené do asijského velkoměsta pod rouškou tmy. Při jejich pozorném prozkoumání si určitě všimnete členitých okolních budov nebo odlesků pouličních lamp a semaforů, které vytvářejí realistickou atmosféru. Zajímavé je i místo, kde silnici křižují koleje s jedoucím vlakem, který bude zřejmě možné i přeskočit z nájezdu, tedy podobný arkádový prvek jako padající barely z vrtulníku v Hot Pursuit 2.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Jinak je jisté, že z licencovaných vozů budou ve hře obsaženy například Toyota Supra a Celica GT-S, Mitsubishi Eclipse GSX, Subaru Impreza 2.5 RS Sedan nebo dvoudveřové kupé Dodge Neon. Need for Speed: Underground bylo také nominováno na cenu pro nejlepší závodní hru na E3, ale tuto trofej mu přebralo Gran Turismo 4 pro konzole (kompletní výsledky).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Více informací o NFS: Underground zatím nemáme k dispozici, ale jakmile se něco objeví, dáme vám samozřejmě vědět. Termín vydání byl stanoven na konec letošního roku ve verzích pro PC i PS2/Xbox/GC.
zdroj: EA

jd

Nejnovější články