Nadílka nových obrázků z Commandos 3
zdroj: tisková zpráva

Nadílka nových obrázků z Commandos 3

12. 9. 2003 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Pro všechny, kteří se již nemohou dočkat vydání akční real-time strategie Commandos 3, přichystali Pyro Studios malý dárek - rovných 26 screenshotů z finální verze hry, která by se měla objevit na trhu ještě tento měsíc.

Obrázky, které vás zavedou například na Omaha Beach, určitě stojí za zhlédnutí. O Commandos 3 bylo už řečeno mnoho a ještě více napovědělo i nedávno uvolněné demo. Nejdůležitější informace jsme shrnuli tady, mezi další zajímavosti patří například fakt, že 90% příběhu hry budete vnímat vizuálně a pouhých zbývajících 10% vám bude sděleno formou dialogů a vypravování.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Jak šéf projektu Ignacio Pérez již několikrát zdůraznil, Commandos 4 se připravovat nebudou, ačkoliv do světa Commandos by některé jejich další hry směřovat mohly. Protože sám také Commandos 3 považuje za skutečně hodně akčně orientovanou strategii, je možné, že pokud v nastoleném trendu zajdou ještě kousek dál, dočkáme se jednoho dne třeba i Commandos hry ve stylu Delta Force. Každopádně, v současné době pracují v Pyro Studios na třech dalších projektech. Dva zatím přísně tají a o tom zbývajícím se podařilo zjistit, že půjde o titul s tématikou napoleonských válek, s přítomností válečných i politických prvků, tedy zřejmě o novou strategii.

kate

Nejnovější články