Commandos 3 - poslední Mohykán
zdroj: tisková zpráva

Commandos 3 - poslední Mohykán

26. 8. 2003 19:19 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Už příští měsíc by se měl objevit další díl série Commandos - Commandos III: Destination Berlin, který má být zároveň posledním, a proto je pochopitelné, že napětí fanoušků stoupá.

Commandos 3: Destination Berlin zdroj: tisková zpráva Hra bude obsahovat tři kampaně. Každá bude mít svůj příběh, který hráče dostane do rozličných situací a představí jiný herní styl. Jak odhalil hlavní designér Pyro Studios Ignacio Pérez ve svém rozhovoru pro HomeLAN, bude zde např. kampaň, která se bude odehrávat ve Stalingradě, kde probíhá důležité setkání ruským generálem a generálem O' Donellem z americké armády. Hráč se pokusí zlikvidovat záškodníka, jehož úkolem je zabít generály.

Poté dojde k masivnímu útoku německých výsadkářů, kteří mají za úkol zajmout amerického generála kvůli nějakým obzvlášť důležitým informacím, které má mít. Až se vypořádáte i s nimi, ocitnete se v hlavním velitelství Gestapa v Berlíně. Odtud se nejdříve budete muset nějak dostat a pak připravit přepadení nacistického generála obklopeného stovkami vlastních vojáků kdesi uprostřed Berlína. Samozřejmě, že jde pouze o velmi stručný nástin toho, co vás v jedné z kampaní může čekat a podstatná část odhalena nebyla, abyste se měli nač těšit.

Obrázek zdroj: tisková zpráva I z toho je patrné, že se budou jednotlivé mise dosti lišit a objeví se zde jak tradiční úkoly série Commandos - nepozorovaně někam proniknout, tak připravovaní léček, různá přepadení ze zálohy, i velké destruktivní mise, apod. Pomáhat vám přitom bude 6 členů přepadového oddílu, včetně ruských vojáků, amerických mariňáků nebo zástupců francouzského Hnutí odporu. Spolu s nimi můžete očekávat některé nové speciální schopnosti i zbraně (těžký kulomet, aj.). Pokud jde o nepřátelské jednotky, budou zde dvě nové skupiny - výsadkáři a vojáci gestapa.

Celkově by měla být Commandos III mnohem intenzivnější než její předchůdci. Bude obsahovat multiplayer s deathmatch módem pro dva týmy hráčů s maximálním počtem šesti vojáků, a ještě dalšími módy. Co se týče grafické stránky hry, "indoor" engine byl nahrazen úplně novým, na který jsou vývojáři velmi pyšní a nějaká vylepšení postihla i "outdoor" engine. Nové jsou i 3D modely, které jsou tak mnohem detailnější než kdykoliv předtím. Příjemnou informací je to, že je v současné době již hotovo demo, jež by mělo být během několika málo týdnů již k dispozici široké veřejnosti. Hra jako taková se také už nchází v konečné fázi vývoje a Pyro Studios slibují, že do konce září bude venku. Navíc, přestože vývojáři odmítají jakékoliv další pokračování této série, připustili, že někdy v budoucnu se budou věnovat nějaké nové "Commandos" hře, která ovšem nebude mít s tím, co tvořili doposud, vůbec nic společného.

zdroj: HomeLAN

korgull

Nejnovější články