Middle-Earth Online, Perimeter, Guild Wars
zdroj: tisková zpráva

Middle-Earth Online, Perimeter, Guild Wars

3. 5. 2004 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Hra s názvem Lord of the Rings: Middle-Earth Online není ničím jiným než masivně multiplayerovou RPG zasazenou do úžasného fantasy světa spisovatele J.R.R.

Tolkiena, takže se zde hráči budou moci stát například i Hobitem, Elfem nebo trpaslíkem. Jejího vydání se ovšem hned tak nedočkáme, naplánováno je totiž až na příští rok. Nic vám však nebrání se do tohoto světa vydat aspoň ve své fantazii, s pomocí nových obrázků v naší galerii. Tentokrát na nich uvidíte část oblasti Modrých hor a jistý druh medvěda vyšlechtěný, aby sloužil Mordoru.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Middle-Earth Online galerie  ||  Perimeter galerie  ||  Guild Wars galerie

Další nové screenshoty, které vám můžeme nabídnout, vás zanesou do úplně jiného světa. Pocházejí ze sci-fi strategie Perimeter. Před pár dny jsme vás informovali o jejím dokončení. Příběh tohoto titulu, jehož základem je přeměna terénu, pojednává o zkáze země a následném konfliktu mezi dvěma frakcemi. Ve hře se však objevuje ještě jedna, i když nehratelná, rasa. Jsou to hmyzoidní bytosti zvané Scourge.

Do třetice se podíváme opět do světa fantazie. Toho, který vám zpřístupní masivně multiplayerová RPG Guild Wars. Za hraní této hry nebudete muset platit měsíční poplatky. Stačí si zakoupit originálku a celý svět čítající 30 - 40 misí, je vám plně k dispozici. Tvůrci pak chystají každého půl roku vydat addon, jehož zakoupení nebude povinné, nicméně vám umožní přístup do dalších částí rozsáhlého světa hry. Tam se hráči bez koupeného datadisku mohou dostat také, ale pouze na pozvání jiného hráče, který addon vlastní. Vydání Guild Wars se očekává ještě letos. A pozor! Hra bude představena také na E3 a pokud máte zájem, můžete být při tom. Dokonce aniž byste vydali jedinou korunu na letenku do LA. Stačí si stáhnout klient, zaregistrovat si účet a mezi 12. - 14. květnem se připojit a Guild Wars si společně s jinými nadšenci vyzkoušet.

korgull

Nejnovější články