Malý výlet do SimCity 4
zdroj: tisková zpráva

Malý výlet do SimCity 4

19. 7. 2002 1:40 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Fanouškové budovatelských strategií už určitě nějakou dobu pečlivě střádají penízky do prasátka, anebo možná píší Ježíškovi, aby dostali k Vánocům jeden z nejoblíbenějších titulů tohoto žánru - SimCity 4.

Alespoň doufejme, že se hra do té doby skutečně objeví. Pokud ale dojde k nějakému odložení, nedá se to mít tvůrcům příliš za zlé, když vezmeme v úvahu, že tento díl SimCity bude mít mnoho společného s další strategií - The Sims, která je permanentně na nejvyšších stupních žebříčků 10 nejprodávanějších titulů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Kdysi jste v SimCity mohli sledovat dění ve městě pouze z velké dálky, která se vývojem času zmenšila na minimum. Nyní již budete moci ovlivňovat život každého jednoho človíčka, podobně jako v The Sims. Než se ale pustíte do samotné stavby města, musíte náležitě upravit terén. Ačkoli si ve hře budete moci dovolit téměř vše, vaše moc nebude neomezená, protože zde bude vládnout ještě nový simulační engine, který kromě realistického střídání dne a noci zařídí také různé přírodní pohromy apod. Velké změny se udály rovněž po stránce grafické, což lze doložit galerií plnou pěkných screenshotů. Ani dnešní nové kousky nejsou k zahození.
zdroj: TTG

korgull

Nejnovější články