Hidden & Dangerous 2 - skrytá bomba?
zdroj: tisková zpráva

Hidden & Dangerous 2 - skrytá bomba?

20. 9. 2003 20:20 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

V naší galerii k české taktické akci Hidden & Dangerous 2 přibylo pět nových screenshotů z mise v rozbombardovaném městě a na C&VG (on-line obdoba britské PC Zone) uveřejnili poměrně nadšené preview.

Kampaň byste měli začít v roce 1941, v nacisty obsazeném Norsku a úkoly vás dále zavedou do rozpálených pouští severní Afriky, kde se postavíte nejen Němcům, ale i Italům. V druhé polovině hry na vás čeká mise v Barmě, ve které si to rozdáte s Japonci a také level, kde budete muset obstarat jistý šifrovací stroj nacházející se na nacistické lodi.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Co se týče herního stylu, příliš se nezmění, jen navigování a komandování jednotek (vašich mužů) na mapě by mělo být jednodušší a více se přibližovat ovládání z real-time strategií. Redaktoři zmíněného magazínu se rozplývají nad bohatým arzenálem zbraní, ze kterého si stejně jako v jedničce vyberete příslušné kousky před každou misí. O tom, co v něm najdete jsme už psali, plamenomet zařazen nebude. Jako neuvěřitelně detailní označují v preview animace postav. Z third-person výhledu se můžete kochat tím, jak si vaše postava vykračuje, běží, plazí, naklání se atd.

Vše vypadá údajně velice přesvědčivě, a tak jediné, co by případně mohlo úspěch hry ohrozit, by byla dle tamních redaktorů finální nestabilita produktu nebo nízká umělá inteligence nepřátel, i když některým se pochopitelně nemusí líbit ani grafika. Na C&VG si každopádně myslí, že i kdyby Hidden & Dangerous 2 vyšel v podobě, v jaké se nachází dnes, bez problémů by překonal taktické střílečky jako Ghost Recon nebo Raven Shield. Zda tomu tak skutečně bude, ale zhodnotíme až koncem října.

Update 22.9. - šéf Illusion Softworks Petr Vochozka komentoval kvalitu těchto obrázků v našem diskusním fóru.

Update 23.9. - screenshoty se špatnými barvami původem z PCZone byly nahrazeny opravenou verzí.
zdroj: C&VG

kate

Nejnovější články