Hidden & Dangerous 2 screenshoty
zdroj: tisková zpráva

Hidden & Dangerous 2 screenshoty

12. 10. 2001 18:48 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Zatímco Mafia se do stádia alpha dostala před pár dny, další titul Hidden & Dangerous 2 od českých Illusion Softworks to teprve čeká.

Podle slov Petra Vochozky pro Avault zbývá dodělat cca 20% hry, především umělou inteligenci počítačových nepřátel. Proto je už nyní jasné zpoždění jak H&D 2, tak Mafie oproti plánovanému termínu koncem letošního roku, na což ale nemá mít vliv nedávný odchod hlavního designéra Tomáše Pluhaříka kvůli neshodám v tvorbě hry. Zde jsou alespoň tři nové screenshoty:

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Hlavním hrdinou Hidden & Dangerous 2 bude mladý poručík Gary Bristol, který vstoupil do SOE (British intelligence forces) poté, co byl téměř zabit u Dunkerque. Jako příslušník speciálních sil pak bude plnit úkoly po celém světě, takže se střetne nejen s Němci, ale třeba i s Japonci v Barmě. Nové možnosti bude skýtat i hra samotná - budete moci plavat a potápět se, pokládat pasti, zavírat dveře nebo porážet stromy tankem. Vylepšená bude i jízda tankem a párkrát budete řídit i letadlo. Důležitý bude i multiplayer, který by měl být zastoupen různými módy (Death match, Coop play, CTF, King of the Hill), které budou mít několik variant.
zdroj: Avault Obrázek zdroj: tisková zpráva

jd

Nejnovější články