Ground Control 2: Operation Exodus
zdroj: tisková zpráva

Ground Control 2: Operation Exodus

2. 3. 2003 23:23 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Před pár dny jsme vám představili nový projekt studia Massive Entertainment - Ground Control 2: Operation Exodus, který hráče přenese v čase o celých 300 let dále do budoucnosti od událostí popisovaných v prvním díle této sci-fi 3D real-time strategie.

Dnes vám můžeme nabídnout balík nových obrázků a zajistit vám tak malý výlet na planetu zvanou Morningstar Prime, o kterou se bude svádět rozhodující boj.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Hlavním hrdinou titulu je 27letý kapitán Severní Hvězdné Aliance (NSA), Jacob Angelus. Je to příkladný důstojník a vůdce od přírody. Je oblíbený mezi vyššími hodnostmi. Ve hře se setkáte se dvěma frakcemi - NSA, ke které přísluší i náš hrdina, jde tudíž o "ty dobré" a Terran Empires, což jsou "ti zlí". NSA tvoří svobodní a demokratičtí lidé, kteří si cení svého osobního života a svobody. Domovskou planetou této skupiny je již zmíněná Morningstar Prime nacházející se ve třetím segmentu tzv. sféry Orion. Jejich několikrát válkou sužovaný domov je nyní opět v obležení bojechtivým Terran Empire. NSA se spoléhá moderní technologie (rakety, výbušniny, dělostřelectvo a střelné zbraně). Po 40 letech válčení jsou sice unavení, ale odhodlaní udělat vše proto, aby přežili.

Na druhé straně Terran Empire je relativně nová říše. Jejich cílem je sjednotit lidstvo za každou cenu. Vojska říšské armády se spoléhají na své vylepšené technologie - vznášející se tanky, energetické zbraně - a zdánlivě nekonečné zásoby stále nových a čerstvých legionářů. Jejich jednotky jsou naleštěné a uhlazené, se silnou inspirací v románském stylu. datum vydání hry zatím stále ještě nebylo oznámeno.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články