Gooka 2, Perimeter, Korea: Forgotten Conflict
zdroj: tisková zpráva

Gooka 2, Perimeter, Korea: Forgotten Conflict

21. 5. 2003 11:11 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Jak bezpochyby příznivci zejména domácích adventur vědí, Centauri Production už nějaký ten čásek pracují na novém a navíc 3D pokračování dobrodružství prince Gooky ve hře s názvem Gooka 2.

Tento titul je na motivy knihy Gooka a Yorimar od R. D. Ewanse. Je zasazen asi 10 let po událostech prvního dílu a tentokrát se bude točit okolo Gookova syna Yorimara. Hra by měla být koncipována tak, že nebude nutné znát jedničku, resp. v případě potřeby ty důležité momenty připomene. Protože se v naší galerii vylouply nějaké nové ukázky, zavítejte do světa Janatrisu už nyní. Více informací o této hře se dočtete v našem únorovém interview.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Gooka 2 galerie  ||  Perimeter galerie  ||  Korea: Forgotten Conflict galerie

Real-time strategie Perimeter je založena na neustále změně terénu a přivede vás do zcela neznámého sci-fi světa. Vzniká v dílnách vývojářského studia K-D Lab a na konci tohoto roku ji bude vydávat 1C Company. Důležitou úlohu v této hře sehrají určité speciální jednotky, které z již zmíněného formování terénu vytěží potřebnou energii, přičemž se toto místo obklopí neproniknutelnou kruhovou clonou. Herní svět vám však nabídne i mocné nanotechnologie, díky nimž budete moci vytvořit měnitelné bojové jednotky.

Korea: Forgotten Conflict se naopak zařadí mezi taktické válečné tituly. Jak název napovídá, vydáte se s ní na Korejský poloostrov a v čase se vrátíte o více než půl století, do roku 1950 - 1953. Pod vaším velením bude pět různých elitních vojáků (ranger, odstřelovač, sapér, medik a Korejec), každý s jinou specializací. Těšit se můžete na 15 rozsáhlých a rozličných misí. Budete přitom obdařeni autentickým vojenským vybavením a v průběhu hry se dostanete až k 50 typům zbraní. Titul vyrábí studio Plastic Reality a vydávat ji bude Cenega Publishing.
zdroj: PR

ko

Nejnovější články