Genetická pohroma v Impossible Creatures
zdroj: tisková zpráva

Genetická pohroma v Impossible Creatures

12. 7. 2002 19:09 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Neobvyklá zoologická zahrada se nyní stala z naší galerie u zcela jedinečné real-time strategie Impossible Creatures, o níž jsme před více než měsícem psali v tom smyslu, že ji tvůrci nestihnou dokončit v původně plánovaném termínu a tak ji nespatříme dříve než na počátku příštího roku.

Pokud jste si mysleli, že už vás nic nemůže překvapit, určitě si nenechte ujít dnešní nové obrázky. Že má tygr zadní část těla pruhovanou, je sice normální, ale když se na pruhy a stavbu těla podíváte pořádně, zaznamenáte určitě fyziologické zajímavosti, jako třeba to, že tygří zadnice vypadá spíš jako by si ji pořídil v sacond-handu od nespokojené zebry. Máte-li v úmyslu se letos vypravit navíc k moři, dávejte si pozor na žraločího mutanta, který vás už nebude ohrožovat jenom svými ostrými zuby, ale také nepříjemně velkými račími klepety.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Jestli to tak půjde dál, nebude člověk za chvíli vědět, kde mu hlava stojí. To se pak navíc může stát, že svou hlavu objevíte např. na těle žížaly. Jaké výhody by však mělo mít takové spojení pro šíleného vědce, který ovládá ostrov plný takových neuvěřitelných tvorů, těžko říct. Nejspíš žádný a proto ho zatím asi ani nevyvinul. Zato "poloison frog", neboli lední medvěd křížený s žábou vyniká hned v několika věcech. Např. už samotný lední medvěd je dobrým plavcem, a když se mu přidají žabí stehýnka, může být ještě lepším. Pokud navíc zvolíte nožky žabky jedovaté, máte účinou zbraň, která ochromí každého, kdo vám šlape na paty. Již zmíněná kombinace žraloka s rakem, "shobster" je obzvlášť nebezpečným tvorem ve vodě, ale díky rychlým račím údům i na souši. Shobster je díky svým regeneračním i povahových schopnostem velmi obávaným predátorem. Také onen "Zeger", tedy tygr se zebřím zadkem, je vyroben záměrně právě takto. Silné přední tlapy dravého lovce a silné zadní nohy, které svým kopnutím dokáží i usmrtit, se zdají být tím pravým. Na dalších obrázcích jsou k vidění ještě "wolion" - kříženec vlka a lva lovící své oběti ve smečkách, a "cheetoceros" - tvor rychlý jako gepard útočící zbraněmi nosorožce.
zdroj: GameSpy

korgull

Nejnovější články