Full Spectrum Warrior CZ vyjde 2. prosince
zdroj: tisková zpráva

Full Spectrum Warrior CZ vyjde 2. prosince

16. 11. 2004 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Takže nakonec ne v druhé polovině listopadu, ale až 2.

prosince se dočkáte vydání profesionální české lokalizace populární verze vojenského simulátoru Full Spectrum Warrior. Jak jsme vás informovali na začátku měsíce, společnost CD Projekt, která tento titul na český trh doprovází a zajišťuje jeho lokalizaci, musela čelit určitým problémům, kvůli nimž došlo k tomuto odkladu. Nyní je prý už produkce české verze v konečné fázi.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Full Spectrum Warrior vychází z tréninkového simulátoru lehké pěchoty, který Pandemic Studios navrhlo pro americkou armádu jako nástroj pro utužení doktríny a taktiky bojových jednotek. Hra vznikala ve spolupráci s Ústavem tvůrčích technologií (Institute for Creative Technologies) univerzity v Jižní Kalifornii. Čerpá z odborných znalostí týmového boje a snaží se co nejvěrněji ztvárnit různé situace, jež se mohou odehrávat v současném městě. Více se o této hře můžete dozvědět v našem archivu, případně prvních dojmech z dema.

Update 14:00 - Dodatečně vám teď v naší galerii můžeme nabídnout úplně čerstvou sadu obrázků přímo z výše zmíněné dokončované české verze Full Spectrum Warrior.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články