Fotky z hraní Fallout 3: Point Lookout
zdroj: tisková zpráva

Fotky z hraní Fallout 3: Point Lookout

26. 6. 2009 3:03 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Čtvrtý datadisk působí, jako by šlo o úplně jinou RPG hru, jen na stejném enginu.

Naši přátelé z českého Eurogameru poskytli sadu ukázek ze svého hraní čtvrtého datadisku Point Lookout pro Fallout 3. Ten byl vypuštěn k placenému downloadu ze služeb Xbox Live a Games for Windows Live v úterý večer, kdy ho konečně poprvé nepotkaly porodní bolesti (narozdíl od zpackaného startu minulých přídavků). A protože se z běžného Xboxu 360 nedají standardně típat obrázky, jsou to fotky z televize, které se jim samozřejmě svou kvalitou nemohou rovnat, ale oproti těm pár okoukaným oficiálním screenshotům toho o hratelnosti vypovídají, myslím, o dost více:

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Blížští kolegové také čtenářům TISCALI Games přednostně předhazují krátký úryvek z jejich chystaného článku, který mě překvapil svým vyzněním - kdo by čekal, že se z Fallouta 3 někdy oficiálně stane taková totální konverze?
    Téměř veškerý obsah přídavku Point Lookout nemá s původním Falloutem 3 moc společného. Jako by šlo o úplně jinou hru. Pouze na stejném enginu a se stejným RPG systémem. Praští vás tímto faktem přes nos ihned na začátku. Kdy do světa plného nestabilních mikrofůzních motorů, laserových zbraní a high-end technologí připluje parník z brněnské přehrady. Atmosféra a grafické ztvárnění světa má nejblíže k Morrowindu. Od seschlých stromů, vzhledu jeskyní či textur dřevěných dveří. I protivník jménem Creeper působil povědomě.

    Odtažitosti přispívá i fakt, že protivníci ani svět nejeví téměř žádné známky atomové katastrofy či válečné historie. Vše existuje jako by samostatně, bez provázanosti s původním světem. Což se týká i příběhu, který není nijak svázán s pozadím původního děje. A ani nová výbava, v podobě seker a lopat, není typickým znakem sci-fi žánru... [více v páteční recenzi na Eurogameru]
Vše o Fallout 3 u nás čtěte v dřívějším zpravodajství, kde nechybí recenze předešlých třech datadisků Operation Anchorage, The Pitt a Broken Steel.
zdroj: EG

jd

Nejnovější články