Etherlords II v češtině, trailer, obrázky
zdroj: tisková zpráva

Etherlords II v češtině, trailer, obrázky

2. 8. 2003 2:02 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Když společnost CD Projekt před časem oznámila získání distribučních práv na tahovou fantasy strategii s RPG prvky Etherlords II, nebyly ještě známy žádné podrobnosti o způsobu lokalizace.

Nyní už je podle slov Gremlina jasné, že překladu se dočkají veškeré texty ve hře, ale nikoliv dabing. Velkou výhodou by naopak mohlo být uvedení české verze hry na trh ve stejnou dobu v září, kdy v zahraničí vyjde anglický originál, nebo možná ještě dokonce dříve. Něco takového se příliš často nestává, snad až na výjimky jako v případě adventury Runaway: A Road Adventure z loňského listopadu, která se objevila v angličtině až letos v létě. Ale zpět k Etherlords II - do naší sekce downloadů jsme včera přidali českou verzi traileru (8 MB, DivX 640x480), který ve více než jedné minutě demonstruje herní lokace z ptačí perspektivy a také zachycuje souboje, které by mohly zaujmout i fanoušky Heroesů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

A jaký bude příběh Etherlords II? Čtyři jedinečné rasy etherového světa, zasazené do stejně krásně vytvořeného 3D fantasy světa, jako v prvním dílu z prosince 2001 (recenze, 85%), jsou hned na začátku postaveny před spletité tajemství. Tím je zmizení samotného bílého vládce, jejich všemocného vůdce, a rovněž zlověstné zjevování nových hrdinů a nestvůr s neobyčejnými silami a schopnostmi. Více se o náplni hry dočtete z našeho rozhovoru s tvůrci z Nival Interactive, případní zájemci nechť zavítají na Tiscali GameShopu (899 Kč). V současné době jsou Etherlords II ve fázi těsně před dokončením a na oficiálních stránkách probíhá veřejný betatest za účelem vyladění multiplayeru. Kolegové z časopisu Level si dali hodně na čas a v nadcházejícím čísle 103 (na stáncích 7.8.) budou mít kromě dvou tématických obálek i exkluzivní recenzi.
zdroj: homepage, vlastní zpráva, CDProjekt

jd

Nejnovější články