E3 - multiplayerová FPS Devastation
zdroj: tisková zpráva

E3 - multiplayerová FPS Devastation

23. 5. 2002 20:35 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

ARUSH Entertainment spolu s Groove Games a Digitalo ohlásili Devastation - svou novou týmovou first-person střílečku postavenou na silně upraveném Unreal engine.

Devastation proti sobě postaví vůdce povstaleckých gangů, pouliční rváče, žoldáky a bývalé vojáky na jedné straně a armády zkorumpovaných korporačních policistů na straně druhé - a to vše v bitvě o nadvládu post-apokalyptické Země. Taktická část hry Vám umožní se rozhodnout, jak dalece budete ovládat jednotlivé nehrající členy týmu. Buď jim totiž můžete dávat příkazy individuálně, nedat jim rozkazy vůbec anebo něco mezi tím. Útok proto můžete provést jak se všemi (až osmi) členy týmu či jít se zbraní v ruce sám.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Devastation nabídne celkem 32 oblastí, více než 30 zbraní a mnoho různých multiplayerových herních stylů. Realistická fyzika ve hře prý zaručí dobře vystižené pohyby všech objektů a dokonce efekt "hadrové panenky" při smrti některé z postav. Vše ve Vašem okolí půjde zničit nebo nějak zmanipulovat - např. můžete použít odpadky z ulice na nastražení pasti, nebo rozbitou lahev na pořezání nepřítele. Multiplayerová akční hra Devastation je v současné době ve fázi betatestování, tudíž je na E3 relativně co předvádět. My Vám dnes můžeme nabídnout několik nových screenshotů.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články