DropTeam, Strategic Command 2, T72 Balkans on Fire
zdroj: tisková zpráva

DropTeam, Strategic Command 2, T72 Balkans on Fire

1. 7. 2005 20:20 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Společnost Battlefront.com dnes vypustila hotovou smršť nových ukázek hned z několika jejích titulů.

Takže jste-li připraveni na dlouhou procházku třemi galeriemi, můžete začít třeba tou ke hře DropTeam. Jde o real-timový taktický simulátor pozemních bojů v daleké budoucnosti, odehrávající se na různých planetách a slibující herní mapy o velikosti až 1000 km2 a deformovatelným terénem. Vedle singleplayerové kampaně o deseti misích se dočkáte také 10 samostatných scénářů a multiplayeru pro 16 a více hráčů. Více informací o této hře najdete na oficiálních stránkách.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
DropTeam galerieStrategic Command 2 galerieT72: Balkans on Fire galerie

Další naše galerie vám představí tahovou 2D izometrickou strategii Strategic Command 2, která má být větší a lepší než její předchůdce stejného názvu. Tato hra má vyjít letos koncem roku a nabídnout hned šest kampaní zasazených do období 2. světové války. Velet budete moci jednotkám 28 zemí a pokusit se o přepsání historie. Ani zde nebude chybět mutliplayer, s možností hraní přes e-mail, hotseat i síť.

Do třetice tu pak máme ještě nové ukázky z tankového simulátoru ruské výroby -T72: Balkans on Fire, který už co nevidět zaplaví pulty obchodů. Konkrétně prý příští týden. O jeho dokončení jsme vás informovali koncem května.
zdroj: PR

kor

Nejnovější články