Tankový simulátor T72: Balkans on Fire! hotov
zdroj: tisková zpráva

Tankový simulátor T72: Balkans on Fire! hotov

31. 5. 2005 16:16 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Battlefront.com a IDDK/Crazy House dnes oznámily dokončení svého nejnovějšího projektu s názvem T72: Balkans on Fire! V obchodech byste měli tento tankový simulátor objevit koncem června, případně začátkem července.

Iron Warriors: T72 - Tank Command zdroj: tisková zpráva Avšak pouze internetových, protože do kamenných se vůbec nedostane. Předobjednávky lze učinit na stránkách Battlefront.com, přičemž za cenu 35 dolarů získáte spolu s hrou na 2 CD i 70ti stránkový manuál.

Evropský sklad se prý nachází v Irsku. Žádné další poplatky byste v případě objednávky platit neměli. Battlefront.com ve své tiskové zprávě také uvádí, že se zhruba za 4 až 6 týdnů chystá vypustit hratelné demo T72: Balkans on Fire! Než se tak ale stane, můžete si z oficiálních stránek stáhnout nějaké nové filmečky. Dále tisková zpráva potvrdila, že se již chystá multiplayerový addon s podporou až osmi hráčů online a 20 úplně novými mapami. V současné verzi hry je zahrnut pouze singleplayer a multiplayer přes LAN. Navíc má tento datadisk nabídnout i jeden hratelný tank. K dostání by měl být koncem roku. Více informací o hře naleznete zde.

zdroj: PR

korgull

Nejnovější články