Dr. Banner vs. The Hulk
zdroj: tisková zpráva

Dr. Banner vs. The Hulk

17. 3. 2003 21:50 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Zejména pro mladší hráče (-náctileté) je určen nadcházející akční titul z dílny Universal Interactive - The Hulk.

Hra je vyvíjena pro GameCube, PS2, XBox i PC a její vydání se chystá na léto prostřednictvím společnosti Vivendi Universal. The Hulk pojednává o jistém jinak excelentním vědci, který se vlivem však gama záření začal měnit v trochu dětinské a hloupé hovado ;) Jeho lidská část je slabá, zatímco jeho super "já" byste nezabili snad ani v přímém epicentru jaderného výbuchu. Bruce Banner, jak se postava v civilu jmenuje, nosí běžný ohoz vědeckého pracovníka, avšak Hulk, vědcova skrytá tvář, si vystačí s fialovými kraťasy (viz naše nové obrázky).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Jak víte z naší dřívější zprávy, The Hulk se ve stejnou dobu, co vyjde hra, objeví také na filmových plátnech. Postava jménem Hulk se vyznačuje kromě fialových trenek ještě svou velikostí a trochu nezvyklou barvou kůže. Tento jasně zelený obr je svými masivními pěstmi schopen rozdrtit každého z 23 typů nepřátel. Některé levely vás však přivedou zpět do role obyčejného vědátora Bannera, který se pochopitelně takovou silou pochlubit nemůže a tak se tyto mise budou odehrávat ve velmi utajeném duchu. V tomto křehkém těle byste skutečně neměli příliš riskovat jakýkoliv konflikt. Hráči se v této roli mohou těšit také na řadu pěkných hádanek a rébusů. Procentuelně by se dalo říci, že v zelené kůži Hulka strávíte asi tak 70% času a zbytek si odbudete jako jeho slabší "já", Banner.

Styl a dějovou linii si hra propůjčila z filmu. Odehrávat se však bude krátce po událostech v něm. Vašimi protivníky budou: The Leader, General Ryker, Half Life, Ravage, Madman, a Flux. Půjde o to, že Banner obdrží nejasnou zprávu od Dr. Crawforda, jeho bývalého kolegy, ve které tento muž říká cosi o léku na Bannerovu Hulkmanii. Banner zoufalý svou situací na telefonát odpovídá a tím se lapí do sítě intrik postavy, které se říká The Leader. Podle názoru kolegů z GameSpy, kteří měli tu možnost hru vidět v akci, je prý velice dobře vizuálně zpracovaná a lze v ní nalézt i pár podobností s titulem Spider-Man: The Movie Game.
zdroj: GameSpyTTG

korgull

Nejnovější články