Deus Ex 2: Invisible War vyjde již v prosinci
zdroj: tisková zpráva

Deus Ex 2: Invisible War vyjde již v prosinci

11. 10. 2003 21:21 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Na této adrese byla včera zprovozněna nová, stylová oficiální stránka k akčnímu cyberpunkovému RPG Deus Ex 2: Invisible War od Warrena Spectora.

Na webu najdete klasicky základní informace o hře a také zatím neúplný seznam zahrnutých biomodů (nano-implantátů), zbraní a příslušenství. V sekci Characters se vám představí dvě postavy ze hry, Billie Adams a Dr. Leila Nassif, a dozvíte se i více o herním příběhu. V downloadech si můžete pustit finální verzi úvodního traileru, v galerii zase omrknout screenshoty, případně stáhnout wallpapery. Nové obrázky v nízkém rozlišení jsme pro vás přidali také lokálně, takže se na ně můžete podívat rovnou u nás.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Podstatnou informací je určitě i oznámení přesného termínu vydání americké verze hry, který byl stanoven už na 3.12.2003. Zpráva, že si tedy Deus Ex 2 vychutnáme již o Vánocích, určitě všechny potěší, zvlášť když Eidos ještě donedávna tvrdil, že se hra objeví až v prvním čtvrtletí roku 2004 a tento fakt navzdory výše uvedenému neustále hlásá i informační stránka hry na webu vydavatele. Zástupci Ion Stormu i Eidosu ale v nedávném rozhovoru pro britský C&VG potvrdili, že titul je ve finální fázi vývoje a testování a vyjde současně pro PC i Xbox ještě letos v prosinci. Více se o hře dozvíte z mnoha našich dřívějších zpráv nebo ze staršího preview.
zdroj: homepage, C&VG

kate

Nejnovější články