Datadisk pro Anarchy Online - Alien Invasion
zdroj: tisková zpráva

Datadisk pro Anarchy Online - Alien Invasion

13. 3. 2004 20:20 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Už zhruba před měsícem jste se mohli na našich stránkách přečíst informaci o chystaném datadisku pro masivně multiplayerovou sci-fi RPG Anarchy Online, jejíž komunita hráčů se prý neustále rozrůstá.

Addon by měl být vydán letos v létě. Kdy přesně si však vývojáři z Funcomu říci netroufají. Datadisk dostal název Alien Invasion, a to ne náhodou. Rubi-Ka bude totiž v jeho příběhu napadena jakýmisi vetřelci. Bude to velmi stará a technologicky vyspělá rasa, která obyvatelům stávajícího světa zcela určitě svou silou vyrazí dech. Její moc bude mj. spočívat i v ovládání nano-technologie a dalších zákeřných technologií.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Anarchy Online: Alien Invasion nebude zahrnovat žádné nové postavy ani profese. Zato se můžete těšit na jiné věci, které vám umožní ještě více odlišit a přizpůsobit vaši profesi. Chybět tedy nebudou ani nové zbraně, výstroj či předměty, apod. Tvůrci pro vás dále chystají tu novinku, že se budete moci nalodit na palubu vesmírného korábu vetřelců a zaútočit na ně. Kromě těchto prostor však na vás žádné nové herní lokace čekat nebudou. Pokud jde o úkoly, ty se ve hře nové vyskytnou, ale nebudou podány tak jako v Shadowlands - tam jste totiž ve jménu postupu museli daný úkol vyřešit - v Alien Invasion bude účast na nich dobrovolná. V Alien Invasion budete také moci stavět vlastní obchody a z jejich vlastnictví, stejně jako z vlastnictví domů, organizací a měst, pak můžete mít zisk. Materialisticky založení hráči jistě uvítají možnost pořídit si kousek z nové řady osobních létajících vozidel.
zdroj: HomeLAN

korgull

Nejnovější články