Pokračování Vietcongu a Anarchy Online v přípravě
zdroj: tisková zpráva

Pokračování Vietcongu a Anarchy Online v přípravě

12. 2. 2004 14:14 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Je tomu teprve pár týdnů, co brněnské studio Pterodon dokončilo datadisk Fist Alpha, a tak by se dalo předpokládat, že jeho členové vyrazí někam do teplých krajin a budou užívat zaslouženého odpočinku po hektickém loňském roce.

Namísto toho se jejich delegace vypravila do britského města Windsor, aby tam se zástupci vydavatelské společnosti Gathering probrala záležitosti týkající se vydání hry v USA, licencování programu gMAX nebo naplnění potřeb hráčské komunity. Tím nejdůležitějším bodem programu ale bylo pokračování Vietcongu, na němž se podle všech dostupných indicií začalo pracovat:

    V současnosti můžeme prozradit pouze to, že se nová hra bude opět odehrávat ve stejném prostředí jako Vietcong. Pokud budete mít nějaké návrhy týkající se singleplayer a multiplayer misí pro tento nový projekt, neváhejte se s nimi svěřit v našem fóru... [více]
Žádné bližší informace o nástupci Vietcongu z logických důvodů zatím nejsou k dispozici a podle našeho skromného odhadu nebude hotov dříve než v průběhu roku 2005. Pokračování se dočká také jiná známá série, i když v případě Anarchy Online bude apelovat na nesrovnatelně menší hráčskou obec.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Jak dnes oznámil (thx ZeroCool) norský Funcom, toto MMORPG bude v létě vylepšeno dalším datadiskem Alien Invasion, který se dle specifikací a důrazu na sci-fi aspekty hry nápadně blíží konceptu Star Wars Galaxies. Do světa Anarchy Online totiž přibudou nové možnosti jako například budování vlastních měst či obydlí, které budou muset odolávat invazi vetřelců. Dále se do Alien Invasion plánuje přidání nových vznášedel, vesmírných lodí, speciálních schopností, zbraní, oblečení, předmětů atd. Oficiální homepage zatím nabízí první čtyři artworky; recenzi původního Anarchy Online publikujeme v rámci seriálu "Online únor na Tiscali Games" příští týden.
zdroj: Level, ICQ

jd

Nejnovější články