Commandos 3: Destination Berlin se blíží
zdroj: tisková zpráva

Commandos 3: Destination Berlin se blíží

11. 7. 2003 17:17 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Ve třetím díle taktické akční real-time strategie Commandos se pustíme do tří velkých kampaní v Normandii, Berlíně a Stalingradě.

Stejně jako v předchozích dílech budeme mít k dispozici pouze malou skupinku elitních vojáků a také omezenou munici a vybavení. V týmu tentokrát musíme postrádat půvabnou špionku Natašu i roztomilého psíka s ještě příjemnějším jménem Whiskey. Většina známých členů by měla zůstat, do každé akce si ale budete moci vybrat a nasadit stejně pouze tři lidi.

Hodně hráčů si u Commandos 2 stěžovalo na absenci tutorialu, Commandos 3: Destination Berlin by jej už obsahovat měl. I tak ale rozhodně nepůjde o nejjednodušší titul, tvůrci z Pyro Studios otevřeně přiznávají, že nováčci mohou mít s hraním trojky docela problémy. Hardcore zkušení hráči se naopak mohou těšit, že za své peníze dostanou hru, která jim budou skutečnou výzvou.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Kampaně, zmiňované na začátku novinky, nepůjdou rozdělit přesně do jednotlivých misí. Klasicky dostanete seznam úkolů, které se budou různě upravovat a přidávat dle aktuálního postupu hrou, takže ony "mise" přecházejí plynule jedna ve druhou. Po splnění některých úkolů se budete moci pokochat in-game filmečky, které v Pyro Studios pojali skutečně velkoryse, jak se na fanoušky válečných snímků sluší. Mnoho z nich může dokonce připomínat scény z filmů jako Nepřítel před branami, Vlak nebo Zachraňte vojína Ryana.

Mezi použitelnými vozidly se ve hře objeví jeepy, motorky, sajdkáry i tanky. Pro plnění mnoha úkolů bude též nutné tiché plížení a nenápadná akce. Co se týče multiplayeru, mají být mapy pro týmovou hru shodné s těmi ze singleplayerové kampaně, celkem jich bude 15. Mezi soutěžními mody se objeví deathmatch, team deathmatch a capture the flag, mluví se i o kooperatovní hře, tentokrát však již pro 12 hráčů. Commandos 3: Destination Berlin vyjde již v září 2003, více v rozhovoru.
zdroj: IGN, GameSpot

kate

Nejnovější články