Commando na Purge screenshotech
zdroj: tisková zpráva

Commando na Purge screenshotech

20. 1. 2003 21:21 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Freeform Interactive uvolnili sadu nových screenshotů ze své nadcházející FPS/RPG Purge, které zobrazují typ postavy Commando.

Tato hra bude podobně jako např. Unreal Tournament 2003 zaměřena především na síťová klání, poběží na licencovaném LithTech enginu a pochází od autorů staršího Future vs. Fantasy modu pro Quaka.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Purge jste si mohli nedávno sami vyzkoušet ve veřejné betaverzi (97 MB), pro kterou před pár dny vyšel ještě opravný patch (5 MB). Pokud jste tak již neučinili, bylo by vhodné využít příležitosti, neboť finální verze bude stejně jako řada podobných titulů vyžadovat unikátní sériové číslo pro online hraní. Jaké jsou naše dojmy z Purge, si budete moci na Tiscali Games přečíst v zítřejším článku, z nějž pochází následující úryvek:
    RPG aspekty spočívají v tom, že s postupující hrou, pokud jste úspěšní, získáváte klasické zkušenostní body. Ty je možné následně transformovat do zlepšení některé z vlastností, jako je například síla, obratnost, výše zdraví, inteligence a další. Zvýšení té které vlastnosti vám přinese vylepšení postavy ve hře. Pokud si zvýšíte sílu, unesete více nábojů, pokud si zlepšíte obratnost, máte lepší zaměřovací schopnosti atd... [více zítra]
Plná verze Purge vyjde pod taktovkou distribuční společnosti TriSynergy na jaře, podrobnosti o ní načerpáte rovněž z oficiální homepage.
zdroj: HomeLan

jd

Nejnovější články