Command & Conquer: Generals screenshoty
zdroj: tisková zpráva

Command & Conquer: Generals screenshoty

21. 4. 2002 21:03 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Fanouškovské stránce CNCGenerals se podařilo od Westwoodu získat dva obrázky z C&C: Generals, které se původně objevily v květnovém čísle časopisu PC Gamer.

Ty zobrazují mimojiné útok Číňanů na americké jednotky na kopci a nám samozřejmě nezbylo, než je přidat do galerie z této real-time strategie, která se nejen po grafické stránce dá zařadit mezi hry nové generace.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Všechny dostupné informace o této hře, jejíž předchozích dílů v sérii Command & Conquer se prodalo na 17 milionů kopií, se dočtete v tomto preview:
    Americká, čínská i teroristická GLA strana se navzájem budou velice lišit. Tvůrci hry v současné době pracují na tvorbě jednotek a vyváženosti všech stran. Např. u amerických jednotek bude veliký důraz kladen na hodnotě života každého vojáka, takže bude velice důležité, abyste v případě, že jste se postavili na stranu USA, velice dbali o výstroj a výzbroj jednotlivých jednotek. Na druhé straně, Čína bude sice oplývat větším množstvím pěšáků, nicméně samotní vojáčkové nebudou tak dobře vyzbrojeni jako jejich americké protějšky... [více.
Další střípky na téma Generals se dají očekávat až na výstavě E3 koncem května, kde budou předváděny lačným novinářům, ale k samotnému vydání této hry dojde nejdříve koncem tohoto roku.
zdroj: CNCGenerals Obrázek zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články